Dorisol Buganvilia (336.00 EUR)

Dorisol Buganvilia (336.00 EUR)

Dorisol Buganvilia is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  Dorisol Buganvilia misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar madeira. Verblijf er in Dorisol Buganvilia en ontdek er zelf wat Portugal, nog meer te bieden heeft.

Dorisol Buganvilia: details

Dorisol Buganvilia Voor een vliegvakantie ben je in funchal Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van madeira is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Travel Store biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van madeira is ontzettend populair.

Verblijf er in Apartotel
In funchal
Regio: madeira
Formule: logies en ontbijt

Meer info over : Rustig gelegen op een heuvel met een droomachtig uitzicht op de zee. Talrijke restaurants, bars, cafés en winkelmogelijkheden liggen op loopafstand. Het oude centrum van Funchal ligt op ca. 2 km…

De richtprijs voor een verblijf is: 336.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips.

Comments are closed.