Contact

Heel erg bedankt om onze website Rondreis Portugal te bezoeken. Hopelijk heb je toch gevonden waar je naar op zoek bent. Wij hebben namelijk getracht om jou een mooi en duidelijk overzicht te bezorgen van Portugal. Genieten van de zon, de zee en het strand doe je dan ook in dit Zuid-Europese land. Maar het land heeft natuurlijk nog zoveel meer te bieden.

Als je bovendien contact maakt met de plaatselijke bevolking valt het op dat het leven er rond familie draait.  Je zal bovendien snel merken dat de mensen er nog conservatief en zeer traditioneel zijn. Toch is Portugal ook een modern land. De infrastructuur is er uitstekend. De Portugezen leven veel buiten. En geloof het of niet maar de Portugese taal staat op nummer vijf van de meeste gesproken taal ter wereld.  Kortom redenen genoeg om er eens op bezoek te gaan!

Daarnaast zijn er mogelijkheden genoeg om overnachtingen te boeken. Hou je het graag basic of toch liever meer luxe? Misschien een strandvakantie of toch liever een rondreis of misschien een citytrip? In Portugal is het allemaal mogelijk. Meer zelfs, sommige reisorganisaties zijn zelfs gespecialiseerd in Portugal. Denken we nog maar aan Primavera, Portucasa, Allinportugal, Pestana hotels. 

Portugal en zijn eilanden bezoeken moet je zeker ook eens gedaan hebben. Wedden dat je er nadien terug naartoe wil? Een mix van bijvoorbeeld zon, zee, strand, cultuur en een prachtige natuur. Kortom een vakantie om nooit te vergeten.

Heb je suggesties of opmerkingen omtrent deze website? Neem dan zeker contact op via onderstaand formulier op RondreisPortugal.be! Je krijg bijgevolg zo snel mogelijk een antwoord.

rondreis portugal contact

 

Rondreis Portugal Contact formulier

Rondreis Portugal is een onderdeel van www.bezigebij.be.

Bedrijfsgegevens:

Ilse De Valck
BTWnummer BE 0679 691 074

Voor de linken op deze pagina werken we samen met TradeTracker België en Trade Tracker Nederland.