Colina da Lapa (331.00 EUR)

Colina da Lapa (331.00 EUR)

Colina da Lapa is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  8 daagse vliegvakantie naar Colina da Lapa in carvoeiro, portugal misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar Algarve. Verblijf er in Colina da Lapa en ontdek er zelf wat Portugal, Algarve nog meer te bieden heeft.

Colina da Lapa: details

Voor een vliegvakantie ben je in de Algarve Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van Carvoeiro is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Prijsvrij biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van de Algarve is ontzettend populair.

Verblijf er in Colina da Lapa
In de stad: Carvoeiro
Regio: Algarve
Sterren: 4
Formule: LG

Meer info over : Colina da Lapa is gelegen in Carvoeiro, dichtbij de prachtige stranden in de Algarve. De appartementen worden omringd door prachtige tuinen waar je een zwembad vindt. Relax op het zonneterras, speel een potje tennis of gebruik de shuttleservice naar het strand of het centrum!

De richtprijs voor een verblijf is: 331.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. 

Comments are closed.