ClubHotel Riu Guarana in Algarve – 4 *

ClubHotel Riu Guarana in Algarve – 4 *

ClubHotel Riu Guarana in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in ClubHotel Riu Guarana in Algarve, Olhos D’Agua Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 1082.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

ClubHotel Riu Guarana  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: ClubHotel Riu Guarana

Omschrijving: ClubHotel Riu Guarana is een viersterrenhotel dat bestaat uit 2 delen: een hoofdgebouw ‘ClubHotel Riu Guarana I’ met 6 verdiepingen en een bijgebouw ‘ClubHotel Riu Guarana II’ met 2 verdiepingen. De vernieuwde kamers in lichte kleuren geven het interieur een frisse look. Het mooie Praia da Falésia-strand bevindt zich op wandelafstand. Dankzij de uitstekende All In kan je hier volop genieten van de lekkerste drankjes en uitgebreide buffetten!.

ClubHotel Riu Guarana heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 9.1 /10.

De richtprijs is 1082.00 EUR voor 7 dagen.

ClubHotel Riu Guarana ligt in: Olhos D’Agua,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken klik je hier.

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Bij Tui is namelijk alles tot in de puntjes verzorgd.

Comments are closed.