Clube do Lago (529.00 EUR)

Clube do Lago (529.00 EUR)

Clube do Lago is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  Clube do Lago misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar estoril. Verblijf er in Clube do Lago en ontdek er zelf wat Portugal, nog meer te bieden heeft.

Clube do Lago: details

Clube do Lago Voor een vliegvakantie ben je in estoril Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van estoril is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Travel Store biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van estoril is ontzettend populair.

Verblijf er in Apartotel
In estoril
Regio: estoril
Formule: logies

Meer info over : Clube Do Lago is rustig gelegen op een heuvel met uitzicht op het pittoreske plaatsje Estoril. Dankzij de centrale ligging kun je gemakkelijk met de bus en trein de omgeving verkennen. Voor…

De richtprijs voor een verblijf is: 529.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips.

Comments are closed.