Club Maspalomas Suites & Spa – adults only – sterren – (754.00 EUR)

Club Maspalomas Suites & Spa – adults only – sterren – (754.00 EUR)

Club Maspalomas Suites & Spa – adults only gelegen in het stadje Maspalomas. 

Club Maspalomas Suites & Spa – adults only: meer details

Omschrijving: In het luxe resort Club Maspalomas Suites & Spa in Maspalomas staat pure ontspanning centraal. Uw verblijf hier is op en top genieten. Alle kamers zijn ruim en comfortabel met een modern en luxueus interieur. In het warm ingerichte restaurant kunt u dagelijks de meest uiteenlopende gerechten proeven.In het grote zwembad kunt u niet alleen een verfrissende duik nemen, maar ook baantjes trekken, om vervolgens neer te strijken op een comfortabel ligbed. Wanneer u tijdens uw verblijf ook nog een bezoek brengt aan het wellnesscenter komt u zonder twijfel als herboren terug van uw vakantie op Gran Canaria!

Stad: Maspalomas

Regio: Gran Canaria – Nieuw

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 754.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.