Cerro Da Marina (373.00 EUR)

Cerro Da Marina (373.00 EUR)

Cerro Da Marina is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  Cerro Da Marina misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar algarve. Verblijf er in Cerro Da Marina en ontdek er zelf wat Portugal, nog meer te bieden heeft.

Cerro Da Marina: details

Cerro Da Marina Voor een vliegvakantie ben je in boliqueime Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van algarve is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Travel Store biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van algarve is ontzettend populair.

Verblijf er in Hotel
In boliqueime
Regio: algarve
Formule: logies en ontbijt

Meer info over : Algemene beschrijving:Op ongeveer 800 m afstand van het zandstrand Pescadores bevindt zich het strandhotel Cerro da Marina. De stad Albufeira ligt op ongeveer 500 m afstand. In de omgeving van…

De richtprijs voor een verblijf is: 373.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips.

Comments are closed.