Cascais (551.00 EUR)

Cascais (551.00 EUR)

Cascais is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  Cascais misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar costa-de-lisboa. Verblijf er in Cascais en ontdek er zelf wat Portugal, nog meer te bieden heeft.

Cascais: details

Cascais Voor een vliegvakantie ben je in cascais Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van costa-de-lisboa is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Travel Store biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van costa-de-lisboa is ontzettend populair.

Verblijf er in Hotel
In cascais
Regio: costa-de-lisboa
Formule: logies en ontbijt

Meer info over : Welkom in hotel Vila Galé Cascais waar het personeel je gastvrij ontvangt. Nadat je de koffers op de kamer hebt gebracht, geniet je van het uitzicht. Je kijkt uit over de groene tuin en het…

De richtprijs voor een verblijf is: 551.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips.

Comments are closed.