Casablanca Inn (401.00 EUR)

Casablanca Inn (401.00 EUR)

Casablanca Inn is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  8 daagse vliegvakantie naar Casablanca Inn in monte gordo, portugal misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar Algarve. Verblijf er in Casablanca Inn en ontdek er zelf wat Portugal, Algarve nog meer te bieden heeft.

Casablanca Inn: details

Voor een vliegvakantie ben je in de Algarve Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van Monte Gordo is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Prijsvrij biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van de Algarve is ontzettend populair.

Verblijf er in Casablanca Inn
In de stad: Monte Gordo
Regio: Algarve
Sterren: 3
Formule: LO

Meer info over : Vlakbij de grens van Spanje ligt het belangrijke toeristische plaatjes Monte Gordo. Het voormalige Portugese vissersdorpje is uitgegroeid tot een belangrijke trekpleister in de regio. Het 3-sterrenhotel Casablanca Inn is een prettig complex op een fijne locatie. Het strand en het centrum liggen beiden op loopafstand. Geniet van het heerlijke weer en ontdek de mooie omgeving!

De richtprijs voor een verblijf is: 401.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om een vakantie naar Portugal te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. 

Comments are closed.