Casabela in Algarve – 4 * (0.00 EUR)

Casabela in Algarve – 4 * (0.00 EUR)

Casabela in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Casabela in Algarve, Ferragudo Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

Casabela  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Casabela

Omschrijving: Een echt charmehotel is dit! Zo één waar je nog persoonlijk in de watten wordt gelegd. De locatie is subliem: zicht op zee, zicht op de typische rotsformaties, zicht op de prachtige tropische tuinen… Een topper voor wie snakt naar de rust, maar ook graag de natuur in trekt. Het zandstrand van Praia Grande ligt al op 250 m. Een leuk adresje voor de meer zelfstandige reiziger!.

Casabela heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.5 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Casabela ligt in: Ferragudo,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.