Casa Velha Do Palheiro in Madeira – 5 * (1129.00 EUR)

Casa Velha Do Palheiro in Madeira – 5 * (1129.00 EUR)

Casa Velha Do Palheiro in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Casa Velha Do Palheiro in Madeira, Funchal Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 1129.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

Casa Velha Do Palheiro  in Madeira – 5 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Casa Velha Do Palheiro

Omschrijving: Dit oude jachtpaviljoen bevindt zich op het vulkaangesteente van Madeira. Casa Velha do Palheiro dateert van 1804 en de drie met bloemen omgeven huizen waaruit het is samengesteld, vormen het summum van charme, rust en harmonie. Geniet tijdens je verblijf van een natuurwandeling of oefen je swing op het golfparcours van Palheiro. Hier geniet je niet alleen van de rust, maar ook van de uitstekende gastronomische keuken! In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek. Zij/hij is wel telefonisch of via de app bereikbaar..

Casa Velha Do Palheiro heeft 5 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van:  /10.

De richtprijs is 1129.00 EUR voor 7 dagen.

Casa Velha Do Palheiro ligt in: Funchal,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.