Casa Grande Vale Algarve – 3 sterren – (620.00 EUR)

Casa Grande Vale Algarve

Casa Grande Vale Algarve in Portugal is ideaal om de omgeving van de Sitio Vilarinha verder te ontdekken. Daarom is het zeker interessant om een verblijf met Logies en ontbijt te kiezen. Zo kan je de ganse dag op stap om de regio te ontdekken. Je zal versteld staan hoeveel de Algarve te bieden heeft. Bovendien kan je al voordelig met vakantie vanaf 620.00 EUR. Kijk snel verder en ontdek het zelf.

Casa Grande Vale Algarve: details

De naam van de accommodatie is Casa Grande Vale, gelegen in Sitio Vilarinha, Algarve in Portugal.

Bij mijn bezoek aan Silves ging ik langs de wijngaard Quinta-Rosa van mijn vriend Jaap. Na een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn wees Jaap me al snel op een bed & breakfast in de buurt. Belgische eigenaar Marc heeft het omgetoverd tot een kleinschalig paradijs in de Algarve. “Hier moet je heen Eliza, ik leg je de route wel even uit” zegt Jaap.

Voor ik het weet, zit ik in mijn auto op weg naar Casa Grande Vale. Bij aankomst krijg ik meteen een glimlach op mijn gezicht. De prachtige tuin nodigt uit tot een wandeling en het zwembad glinstert in de zon. De stilte valt meteen op, op dit mooie plekje kan ik helemaal tot rust komen voordat ik mijn reis voortzet.

Marc geeft me een warm welkom en een kleine tour door de B&B. Hij vertelt me hoe hij zijn inspiratie haalde uit de Moorse stijl en dit terug wilde laten komen in de inrichting. De Portugese authenticiteit moest en zal bestaan blijven. Ik ben overdonderd door de schoonheid van de accommodatie en zijn omgeving. Hier ga ik voorlopig nog niet weg…

Aantal sterren: 3

Verblijf op basis van Logies en ontbijt voor  personen. Je verblijft  dagen voor een richtprijs van 620.00 EUR.

Extra’s: Authentieke accommodatie

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Casa Grande Vale Algarve: Portugal

Vakantie Portugal

“Hoe kan ik je het beste duidelijk maken wat Portugal voor je kan betekenen om jouw ultieme zonvakantie te realiseren?” Volgens José, mijn gids tijdens mijn vakantie in Portugal, gaat het om de rust en de ruimte. Zestig is hij, een man van traditie en principes. Zo’n Portugees die je graag op sleeptouw neemt en trots de pracht en praal van zijn unieke land laat zien. Gastvrij ook, net als zijn kennissen waar je altijd minstens één drankje moet drinken. Het eerste Portugese woord dat ik leerde was dan ook ‘obrigada’, oftewel bedankt. Dit woord gebruik ik vaak om de gastvrije Portugezen te bedanken voor alle heerlijke Portugese wijn, port en bica die ze me hier aanbieden uit mijn favoriete streken Algarve, Costa de Lisboa, Madeira en Noord-Portugal.

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Rondreis Portugal onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met Portugal vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.