Casa da Moira Alentejo – (vanaf 471.00EUR)

Casa da Moira Alentejo – (vanaf 471.00EUR)

Casa da Moira Alentejo in Portugal is ideaal om de omgeving van de Avis verder te ontdekken. Daarom is het zeker interessant om een verblijf met Logies ontbijt te kiezen. Zo kan je de ganse dag op stap om de regio te ontdekken. Je zal versteld staan hoeveel de Alentejo te bieden heeft. Bovendien kan je al voordelig met vakantie vanaf 471.00 EUR. Kijk snel verder en ontdek het zelf.

Casa da Moira Alentejo: details

De naam van de accommodatie is Casa da Moira, gelegen in Avis, Alentejo in Portugal.

Op een van de stoeltjes aan het zwembad heb ik een schaduwplekje onder de parasol gevonden. Vanaf hier heb ik het mooiste uitzicht over het landschap van het schilderachtige Avis. Het dorpje ligt er in de verte vredig bij tussen de Portugese heuvels. Ik mag mezelf weer gelukkig prijzen dat ik dit plekje heb ontdekt tijdens mijn vakantie in Alentejo.

Ineens zag ik het liggen, het witte gebouw van Casa da Moira steekt prachtig af tegen de groene omgeving. Ik kon het niet laten om even een kijkje te nemen. De eigenaren gaven me een warm welkom, zoals ik hier in Alentejo alleen maar gewend ben van de bevolking. Toen ik vertelde dat ik op doorreis was, vroegen ze meteen of ik een nachtje wilde blijven slapen. Volgens hen kon ik de zonsondergang hier vanavond niet missen.

En nu zit ik hier met mijn boek in de schaduw. De eigenaar is voor mij op pad gegaan om een aantal lokale delicatessen voor mij te regelen. Met de woorden “voel je vrij om een kijkje te nemen in het hotel!” ging hij op pad. Daar ging ik maar al te graag op in, ik was nieuwsgierig om te zien hoe het er van binnen uit ziet. Casa da Moira was een adellijk huis uit de 17e eeuw en is nu omgebouwd tot een kleinschalig vakantieadresje. De Portugese gezelligheid kwam mij meteen tegemoet. Er zijn buiten zoveel leuke plekjes gecreëerd, in de zon, in de schaduw en op het terras. Vervolgens liep ik naar binnen en merk ik op dat het ook in de koude maanden hier heerlijk vertoeven is. Om mij heen zie ik warme open haarden, kleine leeshoeken en gezellige lounges. Ook mijn kamer geeft een warm gevoel en ik proef de liefde die erin is gelegd. Één ding is zeker, hier in Alentejo zijn ze groot van hart…

Rating: 3.5

Verblijf op basis van Logies ontbijt voor 2 personen, voor een richtprijs van 471.00 EUR.

Luxe vakantieverblijf, in het centrum

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Casa da Moira Alentejo: Portugal

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Rondreis Portugal onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met Portugal vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.