Casa Azano – inclusief huurauto – sterren – (584.00 EUR)

Casa Azano – inclusief huurauto – sterren – (584.00 EUR)

Casa Azano – inclusief huurauto gelegen in het stadje Los Llanos de Aridane. 

Casa Azano – inclusief huurauto: meer details

Omschrijving: De appartementen in het kleinschalige Casa Azano zijn huiselijk ingericht en hebben een rustige ligging. Deze accommodatie in Los Llanos de Aridane heeft maar 4 appartementen en de gastvrije eigenaren doen er alles aan om u een ontspannen vakantie te bezorgen. De appartementen zijn van alle faciliteiten voorzien met een keuken, een woonkamer en een zeer ruim balkon. Vanaf hier kunt u zich verwonderen over het mooiste uitzicht in Los Llanos de Aridane en omgeving. Vers fruit is er in overvloed, want in de nabijgelegen tuin mag u zelf mango’s en sinaasappels uit de bomen plukken. En met de huurauto die u bij het appartement boekt verkent u op een comfortabele manier het hele eiland.

Stad: Los Llanos de Aridane

Regio: La Palma – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 584.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.