Cantoliva Azeitona Preta Zwarte olijven | 360g (2.59 EUR)

Cantoliva Azeitona Preta Zwarte olijven | 360g

Cantoliva Azeitona Preta Zwarte olijven | 360g is onmisbaar in de Portugese keuken. Als je de Portugese gastronomie wil ontdekken, dan moet Nieuw er zeker en vast bij zijn. De Portugese keuken is zeer gevarieerd en uitgebreid. Ze houden van vis en schaaldieren. Maar ook van vlees. Bij elk gerecht serveren ze ook een lekkere bijpassende Portugese wijn. Wij hebben alvast een aantal toppers op een rij gezet. Kortom, kijk zeker en vast verder voor meer informatie.

Cantoliva Azeitona Preta Zwarte olijven | 360g: meer details

Beschrijving: Cantoliva Azeitona Preta noemen we ook wel zwarte olijven. Deze olijven zijn ook afkomstig uit de streek Mira in Portugal. Veel Portugese hebben deze olijven vaak op tafel staan bij een borrel.

Categorie: Default Category, conserven glas, Nieuw

Prijs: 2.59 EUR(ipv 3.23 EUR)

Geleverd in 1 werkdag

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.