Bungalows Gran Vista – inclusief huurauto – sterren – (450.00 EUR)

Bungalows Gran Vista – inclusief huurauto – sterren – (450.00 EUR)

Bungalows Gran Vista – inclusief huurauto gelegen in het stadje Alicante. 

Bungalows Gran Vista – inclusief huurauto: meer details

Omschrijving: Gran Vista ligt tussen Alicante (circa 15 km) en Santa Pola (circa 8 km) in, op een heuvel, in een prachtige, groene omgeving. Vanuit de gemeenschappelijke tuin heeft u een prachtig uitzicht over de baai van Alicante en de stranden van Arenales del Sol en Carabasi. U kunt vrijwel de hele Costa Blanca zien, tot aan de rots van Calpe. De appartementen bevinden zich in verschillende gebouwtjes die verspreid liggen over de mooi aangelegde tuin met uitgestrekte grasvelden. Voor een frisse duik zijn er twee zwembaden. Aan kinderen is ook gedacht, want bij beide zwembaden is een kinderbadje aanwezig. Mochten ze na het zwemmen nog willen spelen, dan kan dat in het speeltuintje.Op een klein stukje rijden ligt het centrum van de urbanisatie Acantilado Gran Alacant. Hier is een winkelcentrum, maar ook in de buurt kunt u winkelen en gezellig eten in een restaurantje. Iedere donderdag is er ook nog eens een markt verderop in de straat! En gaat u graag naar het strand, dan kunt u het beste met de auto gaan. Gran Vista is ook een goede uitvalsbasis om het zuidelijk gelegen gedeelte van de Costa Blanca te ontdekken. Wat dacht u van het typische Spaanse stadje Santa Pola, met de zoutpannen, flamingo’s en bedrijvige vissershaven? De palmenstad Elche bevindt zich op een half uurtje rijden en is zeker een must. Aanraders zijn b.v. ook de steden Murcia en Cartagena, waar u in een uur of 90 minuten naartoe rijdt.

Stad: Alicante

Regio: Costa Blanca

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 450.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.