Bull Eugenia Victoria & Spa – sterren – (744.00 EUR)

Bull Eugenia Victoria & Spa – sterren – (744.00 EUR)

Bull Eugenia Victoria & Spa gelegen in het stadje Playa del Inglés. 

Bull Eugenia Victoria & Spa: meer details

Omschrijving: Midden in het centrum van Playa del Inglés ligt het befaamde hotel Bull Eugenia Victoria & Spa. De kamers zijn ruim en modern, met gratis WIFI, een TV en een balkon of terras. Voor lekker eten hoeft u het hotel niet uit. Bij de uitgebreide buffetten heeft u namelijk een grote keuze aan gevarieerde gerechten en veel verschillende dranken.In Bull Eugenia Victoria & Spa hoeft u zich geen moment te vervelen. Verwen uzelf bijvoorbeeld met een massage, een plons in het Dode Zee bad of een momentje voor uzelf in de Finse sauna in het enorme Vita Wellness Center (1500 m2). Wilt u wat actiever, speel dan een potje op de squashbaan of doe een workout in het fitnesscentrum.Voor gezelligheid in Playa del Inglés gaat u naar shopping- en uitgaanscentrum Gran Chapparal, waar veel leuke winkels en bars te vinden zijn.

Stad: Playa del Inglés

Regio: Gran Canaria – Nieuw

Formule: Halfpension

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 744.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.