Be Live Family Palmeiras Village in Algarve – 4 * (781.00 EUR)

Be Live Family Palmeiras Village in Algarve – 4 * (781.00 EUR)

Be Live Family Palmeiras Village in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Be Live Family Palmeiras Village in Algarve, Armação de Pêra Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 781.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

Be Live Family Palmeiras Village  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Be Live Family Palmeiras Village

Omschrijving: De hele familie zal het hier naar zijn zin hebben! Dit recent geopende hotel heeft familiesuites met een zee van ruimte, zwembaden voor groot en klein (waarvan 1 met glijbaan!), een strand op wandelafstand, een mini- en maxiclub, een sportterrein om te tennissen, basketten, voetballen, badmintonnen… Quality time verzekerd! De All In geldt 24 op 24, zodat je non-stop kan genieten van gratis hapjes en frisdranken. Culinair heb je alvast keuze te over: 3 buffetrestaurants verwennen je met een lekkere, mediterrane keuken..

Be Live Family Palmeiras Village heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8 /10.

De richtprijs is 781.00 EUR voor 7 dagen.

Be Live Family Palmeiras Village ligt in: Armação de Pêra,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.