Barcelo Isla Canela in Algarve – 4 * (0.00 EUR)

Barcelo Isla Canela in Algarve – 4 * (0.00 EUR)

Barcelo Isla Canela in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Barcelo Isla Canela in Algarve, Isla Canela Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

Barcelo Isla Canela  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Barcelo Isla Canela

Omschrijving: Dit hotel voelt sfeervol Andalusisch! Het werd volledig vernieuwd in 2016 en het resultaat mag er zijn. De moderne kamers zijn licht en zen, de restaurants bijzonder gezellig. De heerlijke tuinen, de fonteinen en het uitgestrekte zandstrand voor de deur zijn een mooie finishing touch! De All Inclusive-formule is hier prima. Dit hotel is gelegen aan de Costa de Huelva (Spanje)..

Barcelo Isla Canela heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Barcelo Isla Canela ligt in: Isla Canela,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.