Baia Cristal Beach and Spa Resort (314.00 EUR)

Baia Cristal Beach and Spa Resort (314.00 EUR)

Baia Cristal Beach and Spa Resort is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  8 daagse vliegvakantie naar Baia Cristal Beach and Spa Resort in carvoeiro, portugal misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar Algarve. Verblijf er in Baia Cristal Beach and Spa Resort en ontdek er zelf wat Portugal, Algarve nog meer te bieden heeft.

Baia Cristal Beach and Spa Resort: details

Voor een vliegvakantie ben je in de Algarve Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van Carvoeiro is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Prijsvrij biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van de Algarve is ontzettend populair.

Verblijf er in Baia Cristal Beach and Spa Resort
In de stad: Carvoeiro
Regio: Algarve
Sterren: 4
Formule: LO

Meer info over : Baia Cristal is gelegen in een rustige omgeving, op slechts 400 meter afstand van het zandstrand. Breng een bezoekje aan het centrum van Carvoeiro of ga zonnebaden bij het zwembad. Vergeet vooral niet een momentje voor jezelf te pakken en tot rust te komen in de sauna of jacuzzi!

De richtprijs voor een verblijf is: 314.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. 

Comments are closed.