Baia Beach Hotel – wandelreis – sterren – (560.00 EUR)

Baia Beach Hotel – wandelreis – sterren – (560.00 EUR)

Baia Beach Hotel – wandelreis gelegen in het stadje Monte Gordo. 

Baia Beach Hotel – wandelreis: meer details

Omschrijving: In het najaar, winter en voorjaar is de Algarve mild en subtropisch. Ideaal voor een heerlijke vakantie. Hier maakt u de mooiste wandelingen, ga daarom mee met deze wandelreis. Het achterland van de Oost-Algarve is prachtig; een glooiend heuvellandschap met schilderachtige dorpjes, waar de witte huisjes schitteren in de zon, te midden van een afwisselende en kleurrijke natuur. Gelukkig is in dit deel van de Algarve het massatoerisme nog niet helemaal doorgedrongen. Hier treft u in de eerste plaats nog een vriendelijke bevolking en volop Portugese sfeer.4 SCHITTERENDE WANDELTOCHTENTijdens de 8-daagse wandelreis maakt u vier schitterende tochten, door de mooiste natuurgebieden van de Oost-Algarve. U wandelt onder deskundige begeleiding van een charmante lokale gids. Bent u geen geoefende wandelaar? Dan wandelt u op een dag 2 à 3 uur in een rustig tempo. Bent u geoefend? Dan wandelt u 4 à 5 uur. U wandelt in één groep, waarbij regelmatig gepauzeerd wordt. U dient er rekening mee te houden dat het landschap glooiend is. De niveauverschillen zijn echter niet al te groot. Tevens kan het zijn dat u over onverharde wegen wandelt. Goede wandelschoenen zijn belangrijk.Tijdens deze wandelreis verblijft u in Baia Beach Hotel in de gezellige badplaats Monte Gordo. Uw 2-persoonskamer is prima ingericht en beschikt over een bad/douche en toilet en een balkon. De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Optioneel kunt u halfpension bijboeken óf onze dinervouchers zodat u lekker uiteten kunt!

Stad: Monte Gordo

Regio: Algarve

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 560.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.