Bacalhau gesnipperd 1000 gram | Lascas (Mijas) de bacalhau do Pacifíco (14.95 EUR)

Bacalhau gesnipperd 1000 gram | Lascas (Mijas) de bacalhau do Pacifíco

Bacalhau gesnipperd 1000 gram | Lascas (Mijas) de bacalhau do Pacifíco is onmisbaar in de Portugese keuken. Als je de Portugese gastronomie wil ontdekken, dan moet Eten er zeker en vast bij zijn. De Portugese keuken is zeer gevarieerd en uitgebreid. Ze houden van vis en schaaldieren. Maar ook van vlees. Bij elk gerecht serveren ze ook een lekkere bijpassende Portugese wijn. Wij hebben alvast een aantal toppers op een rij gezet. Kortom, kijk zeker en vast verder voor meer informatie.

Bacalhau gesnipperd 1000 gram | Lascas (Mijas) de bacalhau do Pacifíco: meer details

Beschrijving: Bacalhau gesnipperd 1000 gram | Lascas (Mijas) de bacalhau do Pacifíco is een echt kwaliteits product van Macro Frio. Macro Frio is marktleider in Portugal op het gebied van viswerking en van de grote exporteurs. Je hoeft de bacalhau niet meer te plukken

Categorie: Bacalhau, Overige oud, Eten

Prijs: 14.95 EUR(ipv 16.95 EUR)

Geleverd in 1 werkdag

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.