Azoris Royal Garden in Azoren – 4 * (0.00 EUR)

Azoris Royal Garden in Azoren – 4 * (0.00 EUR)

Azoris Royal Garden in Azoren is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Azoren, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Azoris Royal Garden in Azoren, Ponta Delgada Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Azoren en omgeving zelf te ontdekken.

Azoris Royal Garden  in Azoren – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Azoris Royal Garden

Omschrijving: In Azoris Royal Garden creëren de typische Aziatische elementen een warme en unieke sfeer. ’s Morgens ontbijt je met zicht op de mooie tuin, ’s avonds kan je relaxen in de sauna of de bar. Het hotel ligt in het centrum van Ponta Delgada, ideaal dus om deze levendige stad te verkennen..

Azoris Royal Garden heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.9 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Azoris Royal Garden ligt in: Ponta Delgada,

In de streek: Azoren.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.