Axis Vermar Conference en Beach (161.00 EUR)

Axis Vermar Conference en Beach (161.00 EUR)

Axis Vermar Conference en Beach is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  Axis Vermar Conference en Beach misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar costa-verde. Verblijf er in Axis Vermar Conference en Beach en ontdek er zelf wat Portugal, nog meer te bieden heeft.

Axis Vermar Conference en Beach: details

Axis Vermar Conference en Beach Voor een vliegvakantie ben je in povoa-de-varzim Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van costa-verde is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Travel Store biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van costa-verde is ontzettend populair.

Verblijf er in Hotel
In povoa-de-varzim
Regio: costa-verde
Formule: logies en ontbijt

Meer info over : Direct aan het strand gelegen hotel met uitstekende faciliteiten.

De richtprijs voor een verblijf is: 161.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips.

Comments are closed.