Appartementen Villas d’Agua – sterren – (440.00 EUR)

Appartementen Villas d’Agua – sterren – (440.00 EUR)

Appartementen Villas d’Agua gelegen in het stadje Olhos d’Agua. 

Appartementen Villas d’Agua: meer details

Omschrijving: Villas d’Agua is een waanzinnig appartementencomplex. De enorm grote en nette appartementen zijn werkelijk prachtig gelegen. Ze liggen bovenop een klif in een groene en rustige omgeving met een schitterend uitzicht over zee. Na een kleine kilometer wandelen staat u al in het gezellige centrum van Olhos d’Agua waar u restaurantjes, winkels en bars vindt.In de mooi aangelegde tuin kunt u op een ligbedje heerlijk genieten van het zonnetje. Dit complex biedt verder comfortabel en smaakvol ingerichte appartementen. Voor de nodige boodschappen kunt u terecht in de minisupermarkt die aanwezig is bij deze accommodatie. Er is een heel groot zwembad en de eigenaresse van Villas d’Agua staat altijd voor u klaar. Wilt u echt even helemaal ontspannen en ontstressen, dan is het een echte aanrader om u heerlijk te laten masseren in de mooie tuinen van Villa’s d’Agua. Olhos d’Agua betekent letterlijk: “ogen van water”. Het badplaatsje staat bekend om haar zoetwaterbronnen die op het strand die bij eb vrijkomen. Deze zien eruit als ogen van water, vandaar dat de badplaats deze naam heeft gekregen. Als u ervoor kiest om uw vakantie in Olhos d’Agua te gaan vieren, is dit dus zeker een must-see!

Stad: Olhos d’Agua

Regio: Algarve

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 440.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.