Appartementen Vila Petra – sterren – (420.00 EUR)

Appartementen Vila Petra – sterren – (420.00 EUR)

Appartementen Vila Petra gelegen in het stadje Albufeira. 

Appartementen Vila Petra: meer details

Omschrijving: Appartementen Vila Petra is centraal gelegen in de populaire badplaats Albufeira, op loopafstand van de bruisende Strip. Het prachtige (zand)strand kunt u te voet bereiken en bereikt u na een wandeling van ongeveer en half uur. Blijft u liever in de buurt, dan is het genieten rondom het zwembad of kunt u zich laten verwennen in het wellnesscenter van Appartementen Villa Petra. Maar wanneer u liever wat actief vermaak wenst, zit u hier ook goed. Wat dacht u bijvoorbeeld van een balletje slaan op de tennisbaan? Alle appartementen omschrijven zich als ruim en comfortabel, perfect voor een onbezorgde zonvakantie dus. Met een goed uitgeruste keuken bereidt u ook eenvoudig uw eigen maaltijden. En vanaf uw eigen balkon heeft u meestal een mooi uitzicht, bijvoorbeeld over de tuin of het zwembad. Fijne vakantie!

Stad: Albufeira

Regio: Algarve

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 420.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.