Appartementen Vasco da Gama – halfpension – sterren – (405.00 EUR)

Appartementen Vasco da Gama – halfpension – sterren – (405.00 EUR)

Appartementen Vasco da Gama – halfpension gelegen in het stadje Monte Gordo. 

Appartementen Vasco da Gama – halfpension: meer details

Omschrijving: Vasco da Gama is een sfeervol hotel met zowel hotelkamers als appartementen en heeft een unieke en gunstige ligging in Monte Gordo. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn er in het hotel veel elementen van de ontdekkingsreiziger Vasco da Gama terug te vinden. Vanuit het hotel loopt u direct het kilometerslange zandstrand op. In de mooie tuin ligt uw net gerenoveerde, nette kamer, en is een fijne plek om even in terug te trekken. De appartementen zijn gelegen in een fijne tuin. U kunt kiezen uit een 2-kamerappartement algemeen óf zuidzijde. De appartementen aan de zuidzijde hebben zicht op het strand en de zee. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een 3-kamerappartement.Vasco da Gama is een fijne accommodatie voor wanneer u op zoek bent naar ontspanning, zon, zee en strand, maar ook juist voor de actieve vakantieganger. Speel een potje tennis, train uw spieren in de sportschool of ga midgetgolfen! Ook vinden in deze accommodatie de bridgeavonden plaats (zaterdag t/m woensdag) en kunt u hier geregeld genieten van gezellige livemuziek.

Stad: Monte Gordo

Regio: Algarve

Formule: Halfpension

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 405.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.