Appartementen Sands Beach Resort – sterren – (414.00 EUR)

Appartementen Sands Beach Resort – sterren – (414.00 EUR)

Appartementen Sands Beach Resort gelegen in het stadje Costa Teguise. 

Appartementen Sands Beach Resort: meer details

Omschrijving: Appartementen Sands Beach Resort in Costa Teguise is een beleving op zich. Hier is alles om uw vakantie op Lanzarote compleet te maken. De appartementen liggen direct aan het strand en het centrum van Costa Teguise is op 450 meter afstand.De appartementen zijn gebouwd in villastijl rondom maar liefst zeven zwembaden. Het nieuwste zwembad is wel 25 meter lang en heeft 8 banen. Perfect om uw ochtend te beginnen met wat verfrissende baantjes. Het complex bezit een lagune met een privéstrand en een eiland met een gezellige bar. En bent u op zoek naar nog meer ontspanning, breng dan een bezoek aan het wellnesscenter. In dit populaire vakantiecomplex komt u niets tekort!

Stad: Costa Teguise

Regio: Lanzarote – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 414.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.