Appartementen San Jaime – sterren – (365.00 EUR)

Appartementen San Jaime – sterren – (365.00 EUR)

Appartementen San Jaime gelegen in het stadje Benidorm. 

Appartementen San Jaime: meer details

Omschrijving: Appartementen San Jaime zijn mooie, pas gerenoveerde appartementen, gelegen in het centrum van Benidorm. Onder het gebouw bevindt zich o.a. een supermarkt en een restaurant met een groot terras, maar als u twee minuten verder loopt gaat u over het bruggetje waarnaast de beste gegrillde kip van Benidorm wordt verkocht. Daarna loopt u vanzelf het gezellige voetgangersgebied van Benidorm in, met o.a. “het Kalverstraatje” en de tapaswijk. U kunt natuulijk ook bij het bruggetje naar beneden gaan en dan bent u direkt op de mooie “Plaza de la Hispanidad.” Na een leuke wandeling van nog geen 10 minuten staat u op het Levante strand en de boulevard. Ook zijn er twee grote supermarkten niet ver van het complex. Kortom deze mooie, ruime appartementen zijn ideaal voor een lang of kort verblijf in Benidorm.

Stad: Benidorm

Regio: Costa Blanca

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 365.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.