Appartementen Quinta do Mar – Country and Sea Village Algarve – (vanaf 465.00EUR)

Appartementen Quinta do Mar – Country and Sea Village Algarve – (vanaf 465.00EUR)

Appartementen Quinta do Mar – Country and Sea Village Algarve in Portugal is ideaal om de omgeving van de Montinhos da Luz verder te ontdekken. Daarom is het zeker interessant om een verblijf met Logies te kiezen. Zo kan je de ganse dag op stap om de regio te ontdekken. Je zal versteld staan hoeveel de Algarve te bieden heeft. Bovendien kan je al voordelig met vakantie vanaf 465.00 EUR. Kijk snel verder en ontdek het zelf.

Appartementen Quinta do Mar – Country and Sea Village Algarve: details

De naam van de accommodatie is Appartementen Quinta do Mar – Country and Sea Village, gelegen in Montinhos da Luz, Algarve in Portugal.

Palmbomen, een groene omgeving en een prachtig uitzicht op zee… Ik ben aangekomen bij mijn nieuwe adresje in de Algarve; Quinta do Mar – Country and Sea Village. Terwijl ik door de weelderige tuin wandel, observeer ik de wuivende palmbomen, de geluiden van vogeltjes en fel paarse bougainvillea’s. Dit gemoedelijke adresje is een echte oase van rust… Dit nieuwe adresje is vanaf volgend seizoen exclusief bij Eliza was here te boeken!

Wat ik zo leuk vind aan dit verblijfje is dat de authentieke charme is behouden. De kamers zijn smaakvol ingericht en hebben nog veel oude details zoals klassieke, houten meubels.

Ik besluit even bij te komen in het verfrissende zwembad. Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht op zee. Ik weet nu al dat ik hier een fantastische tijd ga beleven!

Rating: 3

Verblijf op basis van Logies voor 2 personen, voor een richtprijs van 465.00 EUR.

Geliefd bij levensgenieters, afstand tot strand circa 1 kilometer (zandstrand)

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Appartementen Quinta do Mar – Country and Sea Village Algarve: Portugal

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Rondreis Portugal onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met Portugal vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.