Appartementen Pueblo Mascarat – sterren – (465.00 EUR)

Appartementen Pueblo Mascarat – sterren – (465.00 EUR)

Appartementen Pueblo Mascarat gelegen in het stadje Altea. 

Appartementen Pueblo Mascarat: meer details

Omschrijving: Pueblo Mascarat is een luxe appartementencomplex in een woonwijkje dat tegen de helling van het Sierra de Bernia gebergte is gebouwd. Niet ver van de tunnels van Mascarat, de tunnels tussen Altea en Calpe. Vanuit alle appartementen heeft u het allermooiste uitzicht van de Costa Blanca: de baai van Altea, Albir en in de verte Benidorm.Vanaf de appartementen kunt u via een voetpad naar het kleine strandje “Playa de Mascarat” lopen, waar in de zomer een “chiringuito” (strandtent) geopend is. U kunt dit ook met de auto bereiken. In 5 minuten bent u met de auto bij de jachthaven “Luis Campomanes” en voor het gezellige centrum van Altea of Calpe bent u 10 minuten onderweg. Het complex beschikt over twee zwembaden.Alle appartementen zijn anders ingericht omdat zij van verschillende eigenaren zijn, maar beschikken allemaal over een groot, zonnig terras met zeezicht. Ziet u zichzelf al zitten in het zonnetje op uw terras met uitzicht op de baai van Altea?Uw huurauto kunt u zonder problemen voor de ingang van het complex parkeren, maar als u liever een plekje in de parkeergarage huurt, dan kunt u dit bij de boeking doorgeven.

Stad: Altea

Regio: Costa Blanca

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 465.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.