Appartementen Pueblo Acantilado Suites – inclusief huurauto – sterren – (360.00 EUR)

Appartementen Pueblo Acantilado Suites – inclusief huurauto – sterren – (360.00 EUR)

Appartementen Pueblo Acantilado Suites – inclusief huurauto gelegen in het stadje El Campello. 

Appartementen Pueblo Acantilado Suites – inclusief huurauto: meer details

Omschrijving: Pueblo Acantilado Suites ligt op schitterende, rustige plek: op een klif met uitzicht op de Middellandse Zee. Het is gebouwd in de vorm van een schilderachtig dorpje aan de Costa Blanca. U vindt op dit adresje diverse pleintjes, koepels en terrasjes. En de mooi ingerichte appartementen bevinden zich in fleurige huisjes. Een verkoelende duik kunt u nemen in het zwembad en om te ontspannen is er een spa met een jacuzzi en de mogelijkjheid om een weldadige massage te reserveren. Het eten en drinken is in Pueblo Acantilado goed verzorgd. In restaurant El Pontet worden smakelijke mediterrane gerechten geserveerd en in La Taberna de Don José kunt u tapas en paellas eten. In het sfeervolle restaurant Chiesa geniet u van Italiaanse gerechten. Wilt u een kopje koffie drinken, dan kan dat in de White Coffee bar.Vergeet u ook niet de prachtige omgeving te ontdekken, dan kan dat goed met de huurauto. Prettige vakantie!

Stad: El Campello

Regio: Costa Blanca

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 360.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.