Appartementen Portofino II – sterren – (520.00 EUR)

Appartementen Portofino II – sterren – (520.00 EUR)

Appartementen Portofino II gelegen in het stadje Benidorm. 

Appartementen Portofino II: meer details

Omschrijving: Appartementen Portofino II zijn in de winter van 2019/2020 gemoderniseerd en inmiddels onderdeel van Aparthotel Los Alamos. Als gast van Portofino II mag u tevens gebruik maken van de faciliteiten van het hotel.De appartementen liggen op loopafstand van het gezellige oude centrum van Benidorm en het heerlijke strand. Onderweg komt u al verschillende restaurantjes tegen of strijkt u vast neer op een gezellig terras, want deze zijn er in overvloed. Onder het genot van een lekker drankje en natuurlijk een kleine tapa (hapje) geniet u van alle gezelligheid om u heen. In de avonduren is het leuk om over de boulevard te flaneren, terwijl de zon langzaam oranje kleurt en in zee zakt. Werkelijk een prachtig gezicht.De appartementen zijn modern ingericht en bieden u alles wat u nodig heeft. Mocht u van plan zijn een keer zelf een potje te koken en op zoek zijn naar een supermarkt. Er is een kleine supermercado gevestigd op de begane grond (via een aparte ingang te bereiken) en op een paar minuten lopen, vindt u een wat grotere. De kitchenette is eenvoudig maar voor een kleine maaltijd functioneert deze prima.Wilt u er een keer op uit, breng dan eens een bezoek aan het gezellige Calpe of het historische Valencia, maar sla zeker het oude Benidorm niet over. Geniet met volle teugen in het bruisende Benidorm!

Stad: Benidorm

Regio: Costa Blanca

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 520.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.