Appartementen Olée Holiday Rentals – inclusief huurauto – sterren – (374.00 EUR)

Appartementen Olée Holiday Rentals – inclusief huurauto – sterren – (374.00 EUR)

Appartementen Olée Holiday Rentals – inclusief huurauto gelegen in het stadje Torrox Costa. 

Appartementen Olée Holiday Rentals – inclusief huurauto: meer details

Omschrijving: Aan de prachtige kust van het kleine plaatsje Torrox Costa ligt Appartementen Olée Holiday Rentals. Bij de appartementen is er een ruim zwembad en het kiezelstrand is op 400 meter afstand. Genoeg plek om lekker te genieten van de Spaanse zon dus.De appartementen zijn allemaal sfeervol ingericht, met een goed uitgeruste keuken en een heerlijk groot balkon met uitzicht op zee. Geen zin om te koken? In Torrox Costa of de nabijgelegen badplaats Nerja heeft u keuze uit tal van gezellige restaurants. Bij uw verblijf boekt u automatisch een huurauto, zodat u tijdens uw vakantie de mooie omgeving en de pittoreske buurdorpjes kunt verkennen.

Stad: Torrox Costa

Regio: Costa del Sol – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 374.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.