Appartementen Oasis San Antonio – sterren – (474.00 EUR)

Appartementen Oasis San Antonio – sterren – (474.00 EUR)

Appartementen Oasis San Antonio gelegen in het stadje Los Cancajos. 

Appartementen Oasis San Antonio: meer details

Omschrijving: Op een rustig plekje in de badplaats Los Cancajos liggen Appartementen Oasis San Antonio. Deze comfortabele appartementen bieden alles wat u nodig heeft voor een fijne strandvakantie. Het zandstrand is op loopafstand, net als het gezellige, kleine centrum. Winkeltjes en eetgelegenheden zijn hier allemaal in de buurt. De appartementen zijn ruim en netjes ingericht, met een keukentje en een groot balkon. In de fleurige tuin kunt u van de Spaanse zon genieten op een ligbedje bij het zwembad en wegdromen bij het uitzicht over de azuurblauwe zee. Deze appartementen staan daarnaast ook nog eens bekend om het bijzonder vriendelijke personeel.

Stad: Los Cancajos

Regio: La Palma – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 474.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.