Appartementen Montinho de Ouro Algarve – (vanaf 465.00EUR)

Appartementen Montinho de Ouro Algarve – (vanaf 465.00EUR)

Appartementen Montinho de Ouro Algarve in Portugal is ideaal om de omgeving van de Praia da Luz verder te ontdekken. Daarom is het zeker interessant om een verblijf met Halfpension te kiezen. Zo kan je de ganse dag op stap om de regio te ontdekken. Je zal versteld staan hoeveel de Algarve te bieden heeft. Bovendien kan je al voordelig met vakantie vanaf 465.00 EUR. Kijk snel verder en ontdek het zelf.

Appartementen Montinho de Ouro Algarve: details

De naam van de accommodatie is Appartementen Montinho de Ouro, gelegen in Praia da Luz, Algarve in Portugal.

Wat bof ik toch dat ik alweer op zo’n mooi adresje ga verblijven! De knallende kleuren van appartementen Montinho de Ouro komen me vrolijk tegemoet als ik er aan kom. Het sfeervolle oranje aan de buitenkant van de appartementen kleurt prachtig bij het felblauwe zwembad. Ik kan niet wachten om hier straks neer te strijken met een goed boek. Ik ga gauw naar binnen om te kijken hoe mijn tijdelijke onderkomen eruit ziet.

Wauw, wat is het knus ingericht allemaal. In de muren zijn de meest prachtige stenen verwerkt en overal hangen sfeervolle lampjes en ik zie handgemaakte decoratie aan de muur. Bij mij in de slaapkamer hangt een mooie vlinder. Als ik het balkon op loop, dan dan kijk ik uit op het zwembad. En in mijn eigen keuken kan ik eventueel ook een smakelijke maaltijd verzorgen. Maar ik denk dat ik gewoon iedere dag lekker uit eten ga. In de omliggende dorpjes zit vast een knus restaurantje, waar ik de gegrilde sardientjes kan proeven. En als ik een dagje wil luieren, dan eet ik gewoon in het goede restaurant van de appartementen.

Vandaag doe ik rustig aan en morgen ga ik op pad. Allereerst wil ik naar het Monchique gebergte en de Foia. Dat is het hoogste punt van de Algarve en het landschap schijnt hier erg bijzonder te zijn. Ik ga ook een keer naar de zigeunermarkt van Quarteira, misschien vind ik hier wel een mooi aandenken om mee naar huis te nemen. Ook wil ik graag een paar keer naar het strand en ik denk dat ik dan in ieder geval naar het dorpje Praia da Luz ga. Nadat ik dan een duik in zee heb genomen, zoek ik een leuk restaurant uit om te proosten op mijn vakantie en om mijn smaakpapillen te prikkelen. Dit wordt echt een heerlijke tijd…

Rating: 4

Verblijf op basis van Halfpension voor 2 personen, voor een richtprijs van 465.00 EUR.

Restaurant op locatie, afstand tot strand circa 2,0 kilometer (zandstrand)

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Appartementen Montinho de Ouro Algarve: Portugal

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Rondreis Portugal onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met Portugal vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.