Appartementen Maracaibo – sterren – (439.00 EUR)

Appartementen Maracaibo – sterren – (439.00 EUR)

Appartementen Maracaibo gelegen in het stadje Puerto Rico. 

Appartementen Maracaibo: meer details

Omschrijving: De appartementen van Aparthotel Maracaibo liggen op ongeveer 500 meter loopafstand van het gezellige centrum en het strand van het dorpje Puerto Rico. De appartementen zijn ruim en comfortabel en bieden een adembenemend uitzicht over de zee. Maracaibo blinkt uit in gastvrijheid, want het wordt al tientallen jaren gerund door de uiterst servicegerichte familie García Mendoza.Genieten van de zon kan natuurlijk op het strand, maar ook bij het zwembad met schitterend uitzicht op Puerto Rico. Na een zonovergoten dag schuift u aan in het restaurant van Maracaibo waar traditionele gerechten geserveerd worden die met verse producten uit de streek zijn bereid. Ook buiten Maracaibo valt genoeg te beleven. Ga bijvoorbeeld eens een dagje naar Puerto de Mogan, een leuk vissersdorpje met een gezellige haven en pittoreske huisjes in knusse straatjes.

Stad: Puerto Rico

Regio: Gran Canaria – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 439.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.