Appartementen Labranda Playa Club – sterren – (484.00 EUR)

Appartementen Labranda Playa Club – sterren – (484.00 EUR)

Appartementen Labranda Playa Club gelegen in het stadje Puerto del Carmen. 

Appartementen Labranda Playa Club: meer details

Omschrijving: De sfeervolle appartementen van Labranda Playa Club liggen midden in het bruisende centrum van Puerto del Carmen. Desondanks is dit plekje toch een oase van rust, door de groene en zonnige tuin. De appartementen liggen direct aan het strand, in slechts 100 stappen staat u met uw voeten in het warme zand.De lage, witte appartementen hebben allemaal de typische bouwstijl van de omgeving, met een rustieke, tropische uitstraling. Lekker luieren doet u bij de twee zwembaden en de grote groene ligweide onder de palmbomen in de tuin. Het ideale vakantieadres voor uw vakantie op Lanzarote.

Stad: Puerto del Carmen

Regio: Lanzarote – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 484.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.