Appartementen La Caleta – sterren – (474.00 EUR)

Appartementen La Caleta – sterren – (474.00 EUR)

Appartementen La Caleta gelegen in het stadje Los Cancajos. 

Appartementen La Caleta: meer details

Omschrijving: Dicht bij het strand en het centrum van de kleine, gezellige badplaats Los Cancajos liggen Appartementen La Caleta. Het perfecte adres voor een ontspannen strandvakantie. In de buurt van de appartementen is een bushalte, een supermarkt en wat restaurantjes en langs het mooie zwarte zandstrand loopt een fijne boulevard.De appartementen liggen rondom een weelderige, groene tuin en zijn licht en huiselijk ingericht. Ze beschikken allemaal over een eigen terras of balkon met uitzicht op het groen. Vanaf het zonneterras met zwembad heeft u prachtig uitzicht over de zee. Voor een lekkere maaltijd kunt u terecht in het restaurant en bij de poolbar haalt u een verkoelend drankje.

Stad: Los Cancajos

Regio: La Palma – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 474.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.