Appartementen Katavento III – sterren – (350.00 EUR)

Appartementen Katavento III – sterren – (350.00 EUR)

Appartementen Katavento III gelegen in het stadje Monte Gordo. 

Appartementen Katavento III: meer details

Omschrijving: Welkom bij de Appartementen Katavento! Bent u op zoek naar mooie comfortabele privé-appartementen die ook nog eens centraal gelegen zijn, dan zit u hier goed. De appartementen hebben een ruime keuken waardoor u gemakkelijk zelf een heerlijk ontbijt/lunch of diner op tafel tovert. Het gezellige centrum van Monte Gordo ligt op slechts 200 meter lopen. Hier vindt u veel restaurantjes en bars, maar ook winkeltjes waar u genoeg keuze heeft uit verschillende souvenirs voor thuis. Fijne vakantie!

Stad: Monte Gordo

Regio: Algarve

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 350.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.