Appartementen Imperatriz – sterren – (495.00 EUR)

Appartementen Imperatriz – sterren – (495.00 EUR)

Appartementen Imperatriz gelegen in het stadje Funchal. 

Appartementen Imperatriz: meer details

Omschrijving: De gunstig gelegen Appartementen Imperatriz zijn bijzonder geliefd. Ze zijn kleinschalig opgezet en worden gerund door een familie. De goed verzorgde appartementen liggen nabij het centrum van Funchal in Madeira. U verblijft in comfortabele studio’s die van alle gemakken zijn voorzien. Op het dak vindt u een zwembad en vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. Grenzend aan de appartementen is het beroemde Madeira Casino met een speelkamer en een disco. U kunt ook genieten van het uitgestrekte strand van Praia Formosa. De meeste bezienswaardigheden zijn te voet of met het openbaar vervoer te bereiken, de bushalte zit op slechts 50 meter. Het is een aanrader om ’s avonds eens te gaan eten in het restaurant bij de appartementen, genaamd Bernini. Hier kunt u genieten van heerlijke Italiaanse specialiteiten.

Stad: Funchal

Regio: Madeira

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 495.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.