Appartementen Golden Clube – sterren – (360.00 EUR)

Appartementen Golden Clube – sterren – (360.00 EUR)

Appartementen Golden Clube gelegen in het stadje Tavira / Cabanas. 

Appartementen Golden Clube: meer details

Omschrijving: De prachtige Golden Club appartementen zijn heerlijk om tijd door te brengen met familie en vrienden in het zonnige plaatsje Cabanas. Het ligt in het hart van het Ria Formosa Natuur Reservaat, tegenover Cabanas Beach en op 10 minuten rijafstand van Tavira. De appartementen zijn ruimtelijk maar eenvoudig ingericht. De appartementen zijn allen gelegen met uitzicht op de lagune, u heeft dus altijd een mooi uitzicht. In combinatie met de uitstekende faciliteiten en goede service maakt dit Appartementen Golden Club een prima vakantieadres.Golden Club biedt daarnaast ook de mogelijkheden om van de natuur te genieten, actief te zijn of om lekker te zwemmen in een van de drie zwembaden. Wilt u er nog even op uit? In de omgeving van Golden Club zijn enige historische dorpjes om te bezoeken.

Stad: Tavira / Cabanas

Regio: Algarve

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 360.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.