Appartementen Four Views Monumental Lido – sterren – (620.00 EUR)

Appartementen Four Views Monumental Lido – sterren – (620.00 EUR)

Appartementen Four Views Monumental Lido gelegen in het stadje Funchal. 

Appartementen Four Views Monumental Lido: meer details

Omschrijving: De Four Views Monumental appartementen liggen in het hart van het Lido, het belangrijkste toeristische gebied in Funchal. Het is een goede keuze voor een verkwikkende vakantie op Madeira, hier kunt u een verblijf vol ontspanning en plezier verwachten.Met een mooie inrichting, elegante architectuur en krachtige kleuren zien de appartementen er mooi uit. De kamers hebben een balkon met uitzicht op zee of de bergen, hier kunt u dus goed rustig een drankje drinken en genieten van wat u ziet. Dat drankje kunt u halen bij de bar waar ’s avonds vaak wat te beleven valt. Er is een verscheidenheid aan avondamusement. Voor als u er even op uit wilt kunt u verschillende zee- en bad zones in de buurt bezoeken. Een wandeling over de gezellige promenade is ook al snel gemaakt, want die ligt nabij. De dynamische stad Funchal of het winkelcentrum Fórum Madeira zijn ook leuk om naar toe te gaan. Ook hiervoor hoeft u niet ver te reizen, er is dus genoeg te doen in deze omgeving.

Stad: Funchal

Regio: Madeira

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 620.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.