Appartementen Floresta – sterren – (514.00 EUR)

Appartementen Floresta – sterren – (514.00 EUR)

Appartementen Floresta gelegen in het stadje Puerto del Carmen. 

Appartementen Floresta: meer details

Omschrijving: Uw eigen, comfortabele appartement aan het strand heeft u in Appartementen Floresta. Het complex heeft twee grote zwembaden en het zandstrand van Puerto del Carmen is op 300 meter lopen. Winkels, een supermarkt en restaurants zijn op loopafstand. Het oude centrum is een paar kilometer van de appartementen verwijderd en is eenvoudig te bereiken met bus of taxi.De appartementen zijn ruim en gezellig ingericht en beschikken over een kleine keuken. In het restaurant kunt u heerlijk genieten van een goede maaltijd. Voor uw verblijf kunt u kiezen voor all inclusive of halfpension. Heeft u zin in een actieve vakantie? Op het terrein is genoeg vermaak te vinden, zoals biljart, darts, minigolf, tennis, tafeltennis en volleybal.

Stad: Puerto del Carmen

Regio: Lanzarote – Nieuw

Formule: Halfpension

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 514.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.