Appartementen Embajador – sterren – (329.00 EUR)

Appartementen Embajador – sterren – (329.00 EUR)

Appartementen Embajador gelegen in het stadje Fuengirola. 

Appartementen Embajador: meer details

Omschrijving: Appartementen Embajador ligt in Fuengirola, een bruisende badplaats in het zuiden van Spanje. De appartementen hebben een zwembad met ligbedjes en voor het strand hoeft u maar 2 minuten te lopen. Ook het centrum is op loopafstand. ’s Avonds is het genieten op de ‘Paseo Maritimo’ boulevard en in een van de 300 restaurants die Fuengirola rijk is.Embajador is een geliefd appartementencomplex in een gemoedelijk, Spaans buurtje. De appartementen zijn zeer ruim en eenvoudig ingericht. In de kitchenette kunt u bescheiden maaltijden bereiden.

Stad: Fuengirola

Regio: Costa del Sol – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 329.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.