Appartementen Cortijo del Mar – inclusief huurauto – sterren – (549.00 EUR)

Appartementen Cortijo del Mar – inclusief huurauto – sterren – (549.00 EUR)

Appartementen Cortijo del Mar – inclusief huurauto gelegen in het stadje Estepona. 

Appartementen Cortijo del Mar – inclusief huurauto: meer details

Omschrijving: Op de grens van Marbella en Estepona liggen de appartementen Cortijo del Mar. In de buurt zijn meerdere goede restaurants en een aantal leuke winkeltjes. Met de huurauto, die u automatisch bij uw verblijf boekt, bent u binnen vijf minuten op het strand en in 10 minuten bij Puerto Banus, de mooie jachthaven van Marbella. In de omgeving zijn diverse sporten te beoefenen zoals golf, paardrijden en tennis.De appartementen van Cortijo del Mar zijn gevestigd in vrolijke, kleurrijke huisjes die gebouwd zijn in traditioneel, Andalusische stijl. In de mooie, groene binnentuin is een groot zwembad met luxe ligbedden. Bij de leuke bar kunt u een verkoelend drankje bestellen.

Stad: Estepona

Regio: Costa del Sol – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 549.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.