Appartementen Coral Compostela Beach – sterren – (539.00 EUR)

Appartementen Coral Compostela Beach – sterren – (539.00 EUR)

Appartementen Coral Compostela Beach gelegen in het stadje Playa de las Americas. 

Appartementen Coral Compostela Beach: meer details

Omschrijving: In Appartementen Coral Compostela Beach heeft u alles binnen handbereik! Dit onlangs gerenoveerde appartementencomplex is namelijk ideaal gelegen op steenworp afstand van het strand. Ook loopt u vanuit uw appartement zo naar de beste winkels, bars en restaurants van Playa de las Americas. De appartementen, het restaurant en de lobby zijn netjes, ruim en schoon. Bent u geen liefhebber van het strand? Strijk dan neer op een van de bedjes aan het grote zwembad, boek een massage of plan een meer sportieve activiteit. In Playa de las Americas kun u bijvoorbeeld meerdere watersporten beoefenen of golfbanen bezoeken.”

Stad: Playa de las Americas

Regio: Tenerife – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 539.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.