Appartementen Carihuela Beach – sterren – (304.00 EUR)

Appartementen Carihuela Beach – sterren – (304.00 EUR)

Appartementen Carihuela Beach gelegen in het stadje Torremolinos. 

Appartementen Carihuela Beach: meer details

Omschrijving: Middenin de gezellige wijk La Carihuela in Torremolinos liggen de gelijknamige Appartementen Carihuela Beach. U hoeft de hoek maar om te lopen en u staat op de boulevard en het mooie zandstrand. In de directe omgeving heeft u ruime keuze uit leuke winkels, fijne terrasjes en meerdere restaurants waar u lekker kunt eten, waaronder een aantal zeer goede visrestaurants. Het centrum van Torremolinos is iets verder weg, maar eenvoudig bereikbaar met de bus of een taxi.De appartementen zijn netjes en huiselijk ingericht. Sommige appartementen hebben een terras met uitzicht op de zee, waar u heerlijk met uw eigen hapje of drankje van de zon kunt genieten.

Stad: Torremolinos

Regio: Costa del Sol – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 304.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.