Appartementen Balaia Sol Algarve – (vanaf 450.00EUR)

Appartementen Balaia Sol Algarve – (vanaf 450.00EUR)

Appartementen Balaia Sol Algarve in Portugal is ideaal om de omgeving van de Albufeira verder te ontdekken. Daarom is het zeker interessant om een verblijf met Logies te kiezen. Zo kan je de ganse dag op stap om de regio te ontdekken. Je zal versteld staan hoeveel de Algarve te bieden heeft. Bovendien kan je al voordelig met vakantie vanaf 450.00 EUR. Kijk snel verder en ontdek het zelf.

Appartementen Balaia Sol Algarve: details

De naam van de accommodatie is Appartementen Balaia Sol, gelegen in Albufeira, Algarve in Portugal.

Dit typisch Portugees adresje ligt er heerlijk bij en bevindt zich vlak bij  het toeristenplaatsje Albufeira. De rust is hier fantastisch, net als de uitzichten over de omgeving en de zee. Ik wandel door de prachtige tuin en loop onder de pergola’s met kleurrijke bougainvilles door en bewonder de karakteristieke Azulejos. Deze unieke Portugese tegeltjes vertellen het verhaal over het voormalig vissersdorpje Albufeira en zien er schitterend uit! Dit nieuwe adresje is vanaf volgend seizoen exclusief bij Eliza was here te boeken!

Vanuit het zwembad kun je optimaal genieten van de sfeer van dit heerlijke adresje, vertellen de eigenaren mij en daarna laat ze me het appartement zien. De binnenkant van mijn appartement is al net zo sfeervol als de buitenkant; ik had niet anders verwacht. Als de avond valt, loop ik vanaf Balaia Sol naar het centrum om een van de typische visrestaurantjes te proberen die mij werd aangeraden. Wat een unieke plek is dit!

Rating: 3

Verblijf op basis van Logies voor 2 personen, voor een richtprijs van 450.00 EUR.

Opladen bij het mooie zwembad, afstand tot strand circa 1,9 kilometer (zandstrand)

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Appartementen Balaia Sol Algarve: Portugal

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Rondreis Portugal onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met Portugal vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.