Appartementen Atlantis-Las Lomas – sterren – (409.00 EUR)

Appartementen Atlantis-Las Lomas – sterren – (409.00 EUR)

Appartementen Atlantis-Las Lomas gelegen in het stadje Puerto del Carmen. 

Appartementen Atlantis-Las Lomas: meer details

Omschrijving: In Appartementen Atlantis-Las Lomas zit u helemaal goed in badplaats Puerto del Carmen. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en staat altijd voor u klaar. Het Blanca-strand en de gezellige boulevard zijn slechts 250 meter verwijderd van het appartementencomplex. Hier kunt u lekker winkelen of een hapje eten. Ook het sfeervolle oude centrum van de Puerto del Carmen is op loopafstand.De mooie appartementen zijn ruim en eenvoudig ingericht. Wanneer u niet op pad bent om het mooie eiland te verkennen, geniet u van een verfrissende duik en een goed boek bij een van de 4 zwembaden waar de appartementen omheen liggen.

Stad: Puerto del Carmen

Regio: Lanzarote – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 409.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.